2009. január 22., csütörtök

Öregedek vagy mi a fasz? 16 az olyan sok?

Kedves Blogom, vagyis nem! Helyesebben kedves Blogunk, vagy leghelyesebben kedves Nándi Blogja amihez néha én is hozzá szólok, de majd megkérdezem a Nándit, hogy hogyan hívhatlak te egyetlen blogunk(?).
Azért nyitottalak ki, hogy 30 40? 50?? 60??? 70???? 80????? éves önmagammal megosszam két dolgot. Az egyik, hogy most 15 évesen kezdenek elbaszódni az ujjaim és most sajnos nem viccelek. Bár ez lehet most csak műbalhé/hiszti, ahoz képest amilyenek lesznek majd 80 évesen...tyhűűhj rossz is belegondolni.

Az egész ott kezdődött (szerintem), hogy a buzi klubba betévedt egypár peremes fogás. Amiknek eleinte nagyon örültem és hát próbáltam kihasználni őket és hát kicsit nagyon is sikerült. Csak ez az ujjaimnak nem tetszett és elkezdtek fájni.
Szerencsére sok jó tanácsot (pl.: Flektortapasz-voltaren combo) kaptam ezeket összevetve megfogadom és férfiasság próbáját (főnév, a mászók másfél hetes mászás elvonóját nevezik így) megcsinálom vagyis megpróbálom megcsinálni és akkor remélem sikerül őket vissza hozni épséges állapotukba.


A másik dolog amiért a drága perceimet (bár most nem is olyan drága, hogyha nem mászok), hogy megosszam veled, drága egyetlen blogom(?) a legfontosabb információkat a blói úttal kapcsolatba. De mik ezek a legeslegfontosabb dolgok?
(igen, jóra gondolsz...a szállás és kocsi)
A kocsi nagy kérdés volt, MOSTANÁIG! De Barna ezt megoldotta! Szerzett egy Mitsubishi L-400-at. Bizonyám egy ilyen szupergép fogja kivinni a seggünket Eiffel torony országába (vagy inkább a three degrees of separation 5.14D országába).

Ez a kocsi , vagyis ennek egy donorja fog minket eljuttatni oda jó messzire

És a még fontosabb, hogy hol fogjuk a szarrá ment fáradt bicepszeinket lepihenni? Na hol?
És ezt meg a Zoli oldotta meg, hihetetlen szervező képességével. Node nem húzom tovább lássátok, lássátok...a sátrunkat:


Baszki, de várjuk már (Nándi már el is kezdett csak kezes mellúszással rá gyúrni)!!

Nincsenek megjegyzések: