2013. február 1., péntek

+ SPITZ AKTÁK +

01:49. Ennyit mutat a gépóra. A szemem bágyadtan mered a képernyőre - hogy akad ez a kurva videó. A szemem kifolyik, a vágást szinte lehetetlen feladat megoldani, de kitartóan kattintgatok. Már látom a célt, és most épp ti is az láthatjátok. Igen, ez, az, a végre elkészült: SPITZ FILES.

Decemberben, hirtelen felindulásból történt minden. Nem volt kérdés: sziklát akartunk! Ez alkalommal azonban kicsivel hosszabb tripre vágytunk, mint a szokásos. Így vágtunk neki az útnak, két nappal szilveszter napja előtt, Alsó Ausztria legrejtettebb bugyraiba, hogy megtapasztaljuk mi az a minőségi gránitboulder(MINDAZ), hogyan köszönjünk lokálul (SZJEEEEVÁSSZ), mit nevezünk hüttengaudinak (MEKIS AKCIÓ), mit és miért érdemes hallgatni a rádióban (FM4, MINDIGJÓ), mely jóléti szolgáltatás váltja fel maradéktalanul az internetet (5.1, PLAZMATÉVÉ, PLAYSTATION, PREMIUMDVDK).

Lényeg a lényeg benyaltuk a brét. Mindössze hat napot sikerült a közeli mászóhelyen eltöltenünk. Mivel az idő túlságosan meleg volt, hó helyett eső hullott, ez pedig nem előnyös a szenvedélyünknek. Szjeeebáj, maradt a kanapé, a goabuli meg a gymsessionök. Bánat senkit ne érjen, így is maximálisan jól éreztük magunkat, a többi már csak hab lett volna a tortánkon(SAJTTORTA VOLT A MEKIBŐL, CHARLIE SZÜLINAPJÁRA-UHH).

A mászás jól ment blablablabla. Na itt a videó, meg pár kép.


 highballin'


Nausika SD (7C)


Tricky problem called Seher(7C)

Magneto Oldschool Standstart reFA

Magneto 


Und endlich... :)




Nincsenek megjegyzések: