2009. május 28., csütörtök

Morzsák innen-onnan

Rég jelentkeztem már errefelé, de örömmel jelentem: élek! (nemtudom mások hogy vannak vele, de nekem ez mindenképpen az örörm egy forrása...).Előre szólok, hogy eme bejegyzésemnek feleannyi értelme sem lesz, mint az eddigieknek és feleannyira sem fog érdekelni senkit, de úgy vagyok vele, hogy legyen valami.Pontokba szedem, ami épp eszembe jut és közkincsnek gondolom:
- Először is: e bejegyzés megszületésének oka abban gyökerezik, hogy már 12 perce annak, hogy Petiék itt vannak egyezer magyar forinttal (Kis-Gerecse Trip Befektetési Alalp és Kölcsön), a KRESZ könyvemmel és azzal a célllal, hogy esetleg elviszik a sátrat, ami egyébként is az övék.DE ez csak az elmélet, merthogy Peti mindeközben még mindig online állapotú MSN-en és arról filozofálgat velem, hogy siessenek-e avagy sem.Nekem mindegy.
- SENKI NE KERESSEN ÖSSZEFÜGGÉST A PONTOK KÖZÖTT!!!köszönöm
- Mi lesz velünk??-hangzik a kérdés egyre több magyar mászó szájából, ahogy közeledik a hosszúhétvége.Szar idő mindenütt.Tervek.Terv romok.De itt is megbújik az optimizmus, hiszen míg mindenki a különböző külföldi esélyeket latolgatja, addig akad olyan keményfaszú is, aki négy napos Geri-tripre vállakozik...Mind vele vagyunk.
- Hallott-e már a tisztelt olvasó olyan esetről, hogy - hála az emberben rejlő kíváncsiság motivációs erejének - egy bizonyos személy (X) fogja magát és nekilát, hogy kiszélesítse tapasztalatai körét (X bizonyára empirista nézeteket vall), felkészülve egy esetleges nagyfalas vészhelyzetre, TR BELESZARIK EGY TESCOS SZATYORBA, mintegy 10 méter magasan.(Hát igen,akinek adja annak egy 6-os...)Hihetetlen?? Nos, pedig van ilyen is.
- Közérdekű közlemény: van ugyebár egy oldal melynek neve www.magnezia.blog.hu. Namármost van a szerkesztőknek remek érzékük és képességük a számítógép kezeléséhez plusz két kamerájuk is. E mellett olyanról is hallani, hogy vannak vállakozó szellemű mászók is, akik egész estés magyar BigUp Production-jellegű filmhez szívesen adnák nevüket.Ezeken kívül olyan is létezik, hogy hogy a két tényező közötti kapcsolat.Vegyük ehhez hozzá még az elszántságot, a "vágjunk bele valami újba, nagyba, mert miért ne" életérzést ÉÉSSSS kész is a terv miszerint akár ez meg is valósulhatna.Reméljük lesz belőle valami és még a videocontesten is eredményes lehet....
- Petiék még mindig nem érkeztek meg eközben, de hátha a következő percben teszik.
- Végezetül szeretnék hosszabb időre búcsúzni a kedves olvasóktól, mert sajnálatos módon egy hónapot skippelnem kell a mászásból, de ígérem még visszatérek!
- JÁTÁÁÁ!!!!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

:)

Ezen a hétvégén nem érsz rá mászni Barna?

Nándi

Névtelen írta...

szerintem a Barna megfogalmazásai a legjobbak, mármint valóban irodalmian szép...
bálint i.