2009. május 15., péntek

Rocks

Mennyire szeretjük mi a kis jó hangulatú Boulder Clubot, ami az egész évbe nyitva tartja kapuit a magyar mászóknak. Jaj, de jó volt oda járni, de most még is örülünk neki, hogy már majd egy hónapja nem sikerült eljutnunk a Lehel térre! Gondolnátok lustulunk, abba hagyjuk a mászást...szerencsére így Boulder Club nélkül is meg van a heti 3-4 mászó nap. Sokan elfelejtik a hosszú tél alatt, hogy nem csak a Buzi várja a mászókat, hanem a sziklák is! Pedig Gerecsébe is kő keményen lehet nyomatni a hétköznapokon, hétvégén pedig számos osztrák, szlovén mászó hely vár.
Gáborral, Ákossal és Nándival Kotecniken voltunk a hétvégén, elég jóra sikeredett, bár kicsit lustán másztunk. Talán jobban is kihasználhattuk volna az időt, de szerintem így is nagyon ott volt. Onsightolgatás volt a terv, valakinél maradt is ez valakinél nem.
Hétközbe kétszer is kijutottunk Geribe, persze csak délutánokra, de így is megérte...bemelegítettünk, projectelgettünk majd levezetgettünk...Ákos a Fenevadat próbálja minden erő bedobással, Nándi a Metamórfozist, én pedig a Fekete Pétert. Jövő héten jó lenne, ha mindannyian behúznánk a projectünket a megmászásaink közé.
Most hétvégére Adlitz Graben a cél, kicsit még kérdéses időjárási gondok miatt. Majd meglátjuk.
SZIKLÁRA MINDENKI!!!!


Nincsenek megjegyzések: