2009. február 24., kedd

Vége...Kezdődik!

Sajnos volt szerencsém elég sokat lehúzni itt a Boulder Clubba Szeptember óta, mivel a suli miatt pihentettük a sziklát. Márpedig mászni kell! De hát ezt érzem is! Az ujjaimon egyre több tünet és egyre erősebben kezd kijönni. Ákossal levontuk a következtetést, nem kell túlzásba vinni a műfal bouldert, de annál inkább a Sziklát! Ezért a hétvégén, (ha minden jól megy) el is kezdjük a dolgokat, pl. egy Misja Peccel. Bár azért még korántsem indult be jó idő idehaza, de hát ha nem erőltetjük nem is fog. Még a tervezgetést is elkezdtük, kitűztem a 2009-es céljaimat (aminek a lényeg sok okos! mászás:
-30 db 7a vagy fölötti és ezek közül
-10 db 7c vagy fölötti
Az első célomnak a célja, hogy minél többet másszak! A másodiknak az a célja 9 es nehézségű utak nagy részét egy-két mászó nap leforgása alatt összetudjam rakni. Persze ennek nem rögtön neki esek, majd csak az alapozás után (mindennek meg van a maga ideje).
Zárás képen szeretnék gratulálni egy nem kis teljesítményt nyújtó mászótársunknak, gondolom már úgy elterjedt hír, hogy mindenki tudja kiről van szó. Gyenes Balázs. Respect.
u. i.: vigyázzatok az ujjaitokra (terjeng az influenza)


Nincsenek megjegyzések: