2009. március 9., hétfő

Megmérettetések sorozata alatt

Március első hétvégéjén Ferdinándnak is megadatott, hogy megnézze milyenek is a szlovén buxák (és sziklák). Csütörtök este indultunk útnak és hát az előzetes számításoknak ellent mondva csak 2 autóval, csak 10 en. Hát akárhogy is rakosgatjuk az embereket ide-oda, ebbe a kis Fordba abba a kis Fordba, is úgy is 5 leszünk egy kocsiba és jó szűken. De még az a szerencse, hogy mászóknak nincs sok cuccuk.
A hétvége leginkább Ákosnak sikeredett respectre, nekünk Nándival csak ilyen kamillázós idény nagy megmászásaira felkészülős hangulat volt.
Következő hétvége az a hétvége volt amikor eljött a 2. klébi verseny hétvégéje. A versenyt Tódisnak mondhatjuk megint csak, hiszen jól átgondolt szép utakat rakott elénk és hát a pontosság...mindenelismerésem. Nándival mi ezt is lájtosabban toltuk, de nekem azért sikerült egy kisebb ujjsérülést benyelnem (ha többet akarsz megtudni erről aversenyről olvasd el a bxsc blogot...). Kíváncsian várjuk a következő megmérettetést. Ujjerő verseny. Ígérem nem sokára meg házituningolom a blogot kép és hang hatásokkal.

Nincsenek megjegyzések: