2010. március 3., szerda

7C+'s wall's ready after a DeadSeason!

Igen rég pakoltunk már fel akármi érdemlegeset a blogra. De pánikra nincsen ok, mert már majdnem itt a jó idő. És ez most nem az Ízer-féle csirkés majdnem!


A misjázásoknak már itt a szezon, de már nem kell sokat várni és beüthetjük a GPS-be Geri POI-jait! A bálványom - a www.8a.nu - elárulta nekem, a bűvös számot: 03 15 Teri. Igen.
Tán még nem értitek, de ez nem más, mint Pulinka Zsolti ifjú titán, aki március 15-én hazafiasságból jól helyrebaszta a Terit és időt. Az Esőfal lécét (célját) mi csak április 26-án érinthettük meg. Akadhat még esélyünk ezévben megdönteni e rekordot, annak ellenére, hogy Peti tizenötödikén már rég a Dolomitokat síeli meg. La sportiva cityben!
Azonban, hogy ne csak Kis-Gergellyel kivételezzünk - hadd fejezzük ki órási maximalrespektünket az Überhang netnapló egy szerzőjének, kinek neve megegyezik az amerikai magyar deadpointmagsuperstaréval - csak Székelyben különbözik.

Ha már úgyis itt a tavasz és ide sodródott az egyoldalú beszélgetésünk, akkor most jól megkapod az arcodba mik is idén a céljaink:

Már mennek a számolgatások hogyan is jönne össze a ezerszer tíz pont. A matematikai kutatások és eltökélt vágyak egyenletbe való felírása az alábbi megoldást hozták; 5.14a route és hueco-i V11! Ehhez idén mentálisan meg kell erősödnünk.

  • Idén semmi picsáskodás és beleülögetés!!!
  • Egy nap nem 2-3 út mászása!!
  • JAFAR VAN!


Boulder klubba őszig már csak néhány alkalommal szabad lemenni - mászás itthon - és SZIKLÁN!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

ÚGYLEGYEN, ceiszt is VAN!!!

gábor írta...

megtiszteltetés hogy félig névrokonommal egy mondatban lehetek :)

Nándi írta...

szerintem NEKI az!

csbence írta...

Hrvatska, Sustipan:
Ilyen magas és áthajló: http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5496_118324245558_77494970558_2309683_2916241_a.jpg
Ilyen a kőőő: http://www.czechclimbing.com/fotos/clanky06/c060925e.jpg

Itt ott éles, meg a víz megpuhítja a bőröd és akkor tényleg halál. Előtte két hetes sörélesztő kúra ajánlott, meg valami hámosító kenőcs használata. Google maps-on Splitben kell keresni a Sustipanski put (put=utca). Ott van egy kikötő, ahonnan 5 perc evezéssel (gumicsónak) lehet megközelíteni a helyet. A tengerből emelkednek ki kicsi szikla szigetek a part mentén, lehet sellőzni meg pihenni, illetve egy helyen a fal tövénél is lehet campelni.
Ami feltétlen kell: 6-8 méter zsinór és valami nehezék, hogy a kikötőbe érkező monstrum méretű hajók által gerjesztett hullámok ne sodorjanak el, törölköző, hogy száraz kézzel mászhass. Ha ziával a derekadon mászol, a ziából miután be estél a vízbe valami undorító fehér genyó lesz.

Msn/e-mail cím: csbence@hotmail.com ie lehet még kérdezni.

Peti, Nándi: 06 30 255 96 41

Üdv: Csanádi Bence (kedd bc)