2009. december 31., csütörtök

Peti allez az összesítő bejegyzéshez

És megint eljött az év utolsó napja! Valószínűleg ennek hallatán sokan elgondolkodtok és megalázkodtok azok az utak (nők) előtt amelyeknek nem sikerült akasztani a standját pedig nagyon is elterveztétek. Jól teszitek, kifogásokat ne merjetek keresni!
365 nappal ezelőtt Bouldertrip-et tervezgető cikket írtam, most inkább visszatekingetek a arra az évre ami ma van utoljára! Az év szokásosan hosszú volt, de gyorsan eltelt (jövőre is így lesz vigyázz)! Kezdődött pár szlovén tengerparti trip-el (jobbra képek), ezekre nagy szükség volt, hogy itt a keleti télbe is örülhessünk magunknak, s voltak magyar fővárosbéli trip-ek aminek eredményét most az ünnepek között láthattuk respect Nándi!
A tavaszi trip ami nagyon is Blónak indult (minden trip annak indul a 2010es is annak fog) Svájc lett belőle, amit valószínűleg senki se bán, legalább is én nem. Szerencsére így is sikerült eljutnom Franciaországba mászni! Cresciano és Chironico sikerült szép időt találnunk még ha volt közte hó is jót tudtunk mászni. Valószínűleg nehezen fogjuk elfelejteni, még ha nekünk nem is volt minden nap eső, mint a kevésbé szerencsés magyar csapatnak.
Ezután elkezdődtek várva várt Kis-Gerizések. Megállás nélkül jártunk koptatni a bőrünket a peremeken. Nagy projectekre még, beígért kurvázásokat és fogadásokat is kötöttek egyesek.
A nyárra tervezett nagyobbacska trip nehezen akart elindulni, de végül alig akart befejeződni. Ezalatt sok ember megfordult körülöttünk és sok helyen megfordultunk, eljutottunk Svájcba boulderezni, most Varázs Erdőbe, az első 9a+ hazájába (amit még az angol könyvembe is megemlítenek) Céüse be és azért egykét napot Zillervölgybe is eltöltöttünk. Ezzel véget is ért a nyár és elkezdődött a mászás legnagyobb ellensége, ami megint túl nagy falatnak bizonyult számunkra, hiszen nem jártunk túl sokat mászni. Misjára is csak egyszer az őszi szünetbe, bár ez egészen jól sikeredett, kivéve szegény Ákost.
Végül nem lehetett mit tenni megint a termekbe találtuk magunkat, de ezzel együtt elkezdődtek a "Elkezdődött a szezon esték is". És a végén még egy ingyen Ujjerő havibérlethez is volt szerencsék, aminek ugyan a végére őrület közeli állapotba keveredtünk, de egészen élveztük.
Most meg itt vagyok alsónadrágba az év utolsó délutánján és írom ezt a bizonyos utolsó cikket, amit majd követ megannyi 2010-es cikk, élmény, csaj és megmászás! Fogadalmakat idén is megtesszük az utolsó másodpercekben, aminek erős köze lesz a 10000-es szám!
Éljen a villa!

u. i.: elnézést, hogy ezt az időben utolsó cikket így elkapkodtam, majd jövőre több időt szánok rá!! lesznek képek!

{bejegyezte: Peti}

Nincsenek megjegyzések: