2010. október 17., vasárnap

***

Egy órája ülhetek már itt a kissé hűvösben Petiéknél, mászóvideókat, infókat - akármit - Crescianoról vagy Chironicoról lesve. Nem tudnám leírni, hogy mennyire várom már!!! A tényleges szombati elindulást biztosan egy akkora üvöltés fogja kísérni, hogy egész Pest megremeg!

Aktuelle pedig. Még mindig ziás vagyok a tegnaptól, természetesen az Ujjerő Boulder verseny miatt, ami szerény véleményem szerint nagygyon pattent kis verseny volt. A mezőny hazai viszonylatokban rendben volt, bár székelygábor nem tolta ide az arcát... A selsejtezők terén volt egy pár kételyem, hogy hogy fogják megosztani a mezőnyt, de végül ez is jól jött ki és bár sikerült bejutnom a döntőbe, egyáltalán nem éreztem a csítet.
Zoli és Barni bizonyult a legkeményebbnek. Ám a döntő váratlan fordulatokat hozott! 4 Boulderből 2 Top és 2 Zóna lett a legjobb eredmény. A versenyt nem randomra, hanem, mert kurvaszépen csapatja, Tomika nyerte, második helyen Barni, nékem pedig a harmadik helyig sikerült elmásznom magam. Dobogó ugyan nem volt, de az árából legalább kijött egy PETZL póló meg egy két Alpine Trade kefe.

Este beszívtunk valami fehér port a többire nem emlékszem. És most itt vagyunk...

2010. október 4., hétfő

elnézést

...az okozott kellemetlenségekért; közzétettem egy bejegyzést, de sajna még nincs befejezve...majd igyekszem potolni. jelenleg nincs rà idöm.addig is üdv svàjcbol mindenkinek.