2010. június 30., szerda

Finish it!!

Az utóbbi időben nem igen láthattátok a bejegyzéseimet. Ez valószínűleg azért lehetett, mert nem voltam túl motivált. Azért nem voltam motivált, mert nem igen tudtam mászni, az ezt megelőző félévben. Nem voltam makk egészséges. Fájtak az izületeim. Voltam sok orvosnál emiatt, ezalatt folyamatosan csalódtam bennük. Miközben mondta a faszságait, trágár szavakkal hadát szórtam rá magamban. És végül. Reméljük végül. Egy mandula kiszedés után idővel helyre jönnek az izületeim. Mert elképzelhető hogy a mandulám okozza. Szóval mostanában hasonló videók megnézésével készülök a műtétre (ha gondoljátok nézzetek meg egyet végig egész jó):


2010. június 28., hétfő

Europatour 2.0 ??? menjünk túrázni!

A trip az LSD, vagy más hallucinogén drog használata alatt átélt pszichedelikus utazás neve. Vagy egy hosszabb ideig tartó mászótúra külföldön.
Nekünk remélhetőleg mindkettő meglesz!

De kérdés mikor és kivel. Majd megőrülök már hogy kimehessek Magic Woodbe, Ceüse-ba, Zillerban, Rocklandsre, vagy Rumney.

Az alapötlet, amire ketten vagyunk Petivel a következő:
Július egésze alatt. Két hét MagicWood, majd két hét Ceüse - közben elvétve időjárástól függően is Ziller esetleg Frankenjura.


Segítsetek!