2010. január 30., szombat

winter=not climbing

A cím sokakra igazi, főleg azokra akik nyáron se másznak... bár vannak akik ezt halált megvető bátorsággal (repülőre ülnek) meghazudtolják. Az uticélt azt hiszem nem kell nevém neveznem mindenki tudja, hogy a futsal európabajnok országa az, mit ne mondjak jó választás. Gratulálok! Ha tehetném én is... na mindegy már csak 3-4 hónapot kell várni és lehet járni délutánonként Geribe... jó kilátások! (REKLÁM): de azért talán belecsúszik egy tavaszi Bló vagy Chironico trip abba a 3-4 hónap várakozásba és akkor 2 és fél 3 hónap és lehet járni délutánonként Geribe... még jobb kilátások! Talán, talán még is összejöhet egy spanyol út Magyarország legmotiváltabb mászójával, hátha oda elengednek. Szóval mostanába mászás nekünk inkább annyit tesz, álmodozás, videónézegetés, Jason Kehl oldalának bámulása valamint a szezonos esték amik hasonlóba csapnak át:



u. i.: Big Icebreaking Project! (Icebreaker 7c+??)

2010. január 27., szerda

FELHÍVÁS!

Egy újabb hihetetlen ajánlattal jelentkezünk, ami a mászócipőket illeti!!!Kérem szépen gondoljátok meg okosan!

Tessék:

Egy alig használt legjobb fajta Rock Pillars 38 1/2-es mászó cipő olcsón!Boulder Club lépéseire nincs is ennél jobb, de Geribe is megállja a helyét.

Írjatok ha érdekel!

9:23

2010.január 27. 9:23: mi történik ezekben a pillanatokban?
-szaros infón ülök és kibaszott szar kedvem van
-Peti egy jó margitszigetkerülős hajókirándulás után valószínűleg illuminált állapotban kémiatémazáróra készül esetleg éppenm azt is írja (hajrá Peti)
-kiderült hogy lehet tesiből érettségizni úgyhogy ma felhívom Ákost-ezt határoztam most el
-szarakszik a hálózat és az infótanár tök hülye és nem érti mivan
- a planetmountinon csak unalmas jégmászós cikkek vannak
-a magnézián nem tölt be a pókklubvideo ami elég gyászos megintcsak
-és valamiért elengednek 29kor óráról tehát megyek is pá

2010. január 9., szombat

So, so motivated!!

flóránál írom ezeket a sorokat.

Január 6.
Budapest
hundred pull up per day on small crimp! - so, so motivated!


Ez már elhatározás! Itt van 2010, a sok újévi fogadalom. Meg hát én egy korváltáson is túl vagyok, ilyenkor is megfogad dolgokat az ember... és hogy azokat be is tudja tartani keményfaszúnak kell lennie! Éppen ezért nincs más hátra, mint csinálni a napi 100 peremezést (meg még sok sok mást)! És még a motiváló múzsa is meg van, egy meglehetősen nagy alkarú mászó személyében, mert ő aztán meglehetősen gyorsan és hihetetlen elszántsággal lépked fel a 9a-hoz vezető lépcsőn. Valamint az is nagy motiváló tényező tud lenni, hogy az Apukánknál is vastagabb ujjakkal rendelkezzünk,


bár ez veszélyes mert még a végén nem fognak beférni a Samsara egyik fogásába. Persze mostanában léteznek olyan motiváló tényezők is mint egy rekesz sör... csak annyit mondok 0-4-8. Szóval a lehetőségek már, majdnem maximálisan megvannak (azért nem paxtival edzünk) és ezt ki kell használnunk, hogy nyáron megmutathassuk milyen szülőktől is származunk!
Sikerült a hétvégén eljutnom egy külföldi "mászótripre", de ez még nem nevezhető igazán annak... csak egy nap és nem magán a sziklán (itt: Szokásos vasárnapi túra a világszínvonalú bécsi mászóterembe! Gyere, ismerkedj meg egy másik sporttal... Helyek korlátozott számban! Hívj vagy írj, lassan itt a tavasz a misjai kiterjesztéseket bírni kell!!!),


pedig már nagyon hiányzik egy igazán jó trip feelingje, úgyhogy most már Ákossal nagyon tervezgetjük.
Még olvasok egy kis mászós edzős blogot és tűzök is edzeni!

u. i.: A Nagy Visszaszámlálás kezdetét veszi! 1199óra 59perc! (Pókklub nyitás, Everest Buzi klub zárás??)

2010. január 5., kedd

Speedster

Megújult a kiváló Mountex website-ja. A változást minden bizonnyal az a tény okozhatta, hogy már kapható Magyarországon a SPEEDSTER.
Ebben mászik az amerikai Gabor Szekely is. Mint, ahogy a Deadpointmagon is megfigyelhető ez ebben a kis videóban. Csapatós zenére és magyar bíztatásra tolja a keményet. Persze a bót szerencsére a mászócipők széles skáláját tartogatja, a La Sportivától a Rock Pillars-ig igen kedvező áron.