2009. október 30., péntek

Újra írok!

Azon kívül, hogy újra írok valami más is történt velünk újra: mi? az hogy, voltunk újra Misján, nem is akárhányan (aki nem volt ott baszhatja)! Szerda délutáni indulással kezdődött vagyis kezdődött volna, de csak 10 körül lettünk képesek elindulni. 4-en rohadtuk végig az hosszú utat Misjáig (Ákos, Zoli, Nándi, jómagam) és hát megint sikerült mindenkinek elhozni az egész életét, úgyhogy még az a szottyadt picsánk is alig fért be a Skodába... egy hő sugárzóval az ölembe utaztam végig, de megérte. Kipakolás, ágy építés ez az amaz után bevágtuk a szunyát.

Reggel. Kelés délbe az szakadó eső zajára (mi a faszért jöttünk...maradhatunk volna otthon a buziba) aztán az ízletes reggeli után felbaktatunk, persze az eső befosott tőlünk amint kiléptünk az ajtón.

Fönt iszonyatosan jó minden, újra Misja feeling (adná mi?) csak jó fáradtak vagyunk, de azért Ákosnak akkora, hogy még így is felment a Münchenisörfesztiválon ülés nélkül (respect), még ha nem is 8b+! Bár a gratulációk fogadása közben elmondta, hogy a háta megadta magát, úgyhogy ez megmászás örömét szegte neki (gyógyuljon meg a háta). Nem voltunk a legjattabbak (ugyan már első nap...majd honlap!)
Aztán 6 körül besötétedett, visszatértünk a Misja Peak Atempt Camp 1- be (0029m). Eszegetünk, borozgatunk jók voltak pogramok csak kevés az ember, de pár óra és megjöttek többiek, ellepték a hangárt! Köztük Travis és kedves Hölgye (Boby, nem a Miskolci) akik először jártak e vidéken és meg is kapták jutalmukat (white water).
Másnap se legfittebben keltem, a beach és a két safari nem jött be annyira. Szép idő, kint meghitt reggeli, majd attempt Misja Pec páran Ospra mennek izmozni. Ma is elég búzák voltunk, úgyhogy nem másztuk szarrá magunkat (de hát tegnap este sokáig tartott...egyszerélünk nem?!...majd holnap)! Zoli 4. re, majdnem megmászta az Oktoberfestet, Drusza végig mozogtam (Boldog szülinapot Zsolti!). Aztán megint eljött a 6 óra húztunk lefele, közben majdnem felszurkoltuk Travist sötétbe flahs a Jumbo Love kistestvérén (http://www.youtube.com/watch?v=gv7yDVz95fc). Este megint a zabalásé és a mulatozásé volt a főszerep. Jó idő volt este is lehetett kint lazulni, Sorina is volt nem is szarul (lehetett nézni ahogy keményen a helyére zavarja a chilles kutyát). Kicsit elcsúsztunk az időbe.
Úgyhogy megint kemény volt a reggel, de kényelmes reggeli és FÜRDÉS (vovktól most se várhatunk meleg vizet) helyrerakott minket. Nándiék el mentek művelődni, megnézték az Ospi plafont... azt mondták nagyobb, mint a buzi klubbé és valószínűleg a fogás struktúrája is szebb, mint búzáé (hát, mert ugye a MOUTEXI MAFFIA BASZIK LECSÉRLNI A SZARRÁ HUGGYÁ FOSSÁ MÁSZOTT AIX FOGÁSOKAT, INKÁBB CSAK ÜLNEK AZON A SOK EZRESEN ÉS FÉM KÉTSZÁZASON

(bocsánat nem bírtam ki, Nándiból is kijött nemrég)! Miután visszatértek újra neki vágtunk a 10 perces útnak ami nem hangzik keménynek és ha megkérdeznél valakit azt mondaná lófasz, de Harry Potter alatt rendesen kivan a fasza, Jumbót meg hosszasan bámulja és kilihegi magát közbe. A szokásos időelbaszás elkerülése véget megfogattuk, hogy nagy lesz nekünk és csapjuk. Jó nap is lett belőle... másztunk sokat...Flash Dancenek kitaláltuk a bétáját,

minuletten durrantottuk magunkat, meg ez az amaz. Zoli iszonyatosan közel volt a projectjéthez, de egy gyíkfasznyival több kellett volna hozzá. Találkoztunk Gábor és Szuzi ((és Feri)) rokonaival is! Aztán testvírem újra eljött az éjszaka fel is forrt a vírünk. Sorina ma még sokkal jobban adta, nem lehetett nem beülni tömni Vovk bácsi tárcáját. Aztán sajnos vége lett éjszakának (friss szájjal mentünk aludni) és vártuk az utolsó reggelt, el is jött!
Eddig semmi megmászás csak Ákosnak most már mutatnunk kell valamit az otthon őrjöngő szurkolóknak, Nándival a célunk 2db 7c: felsietünk viszonylag korán eltervezzük, hogy Tazioval az alkarunkba felforraljuk a vérünket és aztán, ha úgy 87 fokra visszaáll megtámadjuk a Flash dance-t, de két élménymászó faszkalap miatt nem sikerül melegítenünk, úgyhogy rögtön a project legalább több idő marad a 2. 7c re (Matamoros), de hát bele is csürtem a pinámat, nem vagyok én dosage mászó mondtam (ma már Progressiont modnanák nék!). Aztán ezt Nándi is megismételte. Majd 87 fokos alkarral megindultam az útba! Elején a sarkazos kunsztba kicsapásnál lejön a cipő a lábamról, de kézben tartom a dolgokat főként a fogásokat. Ügyes mozdulattal vissza paszentolom a cipőt a sarkamra és csapom tovább. Az alsósoknál elkezdet nagyon ki lenni a faszom a gatyámból, de meghallom Hajrá Simoncelli.

Adom tovább és egyszer csak ott vagyok a pihibe, sírás határon.

Rázogatok és travi, majd a második kunsztba is felkiabáltak, meglett! Ennek a 7c-nek tényleg örültem.
Kis idővel később Nándi leismételte ezt Nice! De ezzel be is zárult a napunk csak fejenként lett meg a 2 kilences. Zoli kicsapta eközben a Matamorost, majd felnézett az Iglu alatt chillező fiatalokhoz és onsight2ndgo stílusban teljesítette az mi utunkat, így megvalósított a mi tervünket (szép volt Zoli)! Ezzel lett vége a dolgoknak és megkezdődött számunkra (nem a hétfői suli, (mekkora?) bár Zoli szívesen sulizna másnap állítása szerint), hanem hétvégi nyaralás szülőkkel!
Képek még (köszönd Gerisszonak: http://indafoto.hu/geriszon/20091023_szlovenia_misja_pec/page/2


2009. október 18., vasárnap

buzi

Körülbelül a sziklaszezon kezdete óta tervezzük Petivel és Nándival, hogy valamikor elmegyünk együtt mászni a buziklubba.Ma teljesülni látszik a terv, bár kérdéses, hogy az utóbb említett jön-e.Gratulálok magunknak!